Den nye 2007 Dodge kaliber er sat for at være den første bil fra Chrysler at tilbyde en trinløs transmission eller CVT. Dette nye køretøj vil også holde den ny verden motorfamilie, som har benzinmotorer med fire cylindre. Sammen med det, Indtast 2007 Dodge kaliber med en ny elektronisk alle hjul drevsystem plus en anden ny del en 2,0 liters dieselmotor. Mere magt har foretaget dette køretøj, det ser ud.

Dette nye køretøj fra Dodge mærke er rettet mod markedet, der holder den 20-somethings, der er også første gang nye bilkøbere. Deres statistikker viser, at for det meste disse forbrugerne er dem, der har medianindkomst omkring $45.000. Selv om nogen hvem ønsker en Dodge kaliber kan naturligvis købe en Dodge Caliber.

Denne køretøjet sports fem døre. Det har en profil, der er meget gerne en kombination af en sportsvogn og en coupe. Dog har det også styrke, holdning og stor funktionalitet af en sport utility køretøj. 2007 Dodge kaliber har en meget ren overflade behandling. Dette vækker opmærksomhed og emmer bare hvad en Dodge er-fed, stærke, dygtige og meget street smart. Umiskendeligt, er 2007 Dodge kaliber helt en Dodge køretøj.

Bortset fra den ændring og forbedring af magt prale 2007 Dodge Caliber også af nye styling design, der er meget, meget har en crossover føler. Designet er meget en Dodges og det meget forudses, at det vil gøre voldsomt stigende salg internationalt. Det sport nyskabende funktioner for sine ejere og brugere. ændringen i power giver nu dens driver chancen for at gøre flere ting i modsætning til tidligere.

2007 Dodge Caliber omdefinerer hele ideen om en entry-level køretøj. Det kommer med høj værdi samt fed styling, der er umiskendeligt en Dodge og en meget fleksibel indretning, der er glæde for sine passagerer. Dette køretøj er designet således at target fancy af mennesker og forbrugere, der vælger en Dodge holdning samt kapacitet og alsidighed, som en sportsvogn kunne kun holde. Men, på trods af disse, 2007 Dodge Caliber stadig bevarer rimelige priser og fremragende brændstoføkonomi af en post niveau køretøj. Dette køretøj giver sine ejere fleksibilitet til at rumme flere venner og familie samt lagre i flere pakker og ting i sin bageste lagerområde.

George Murphy, senil underdirektør i Global Marketing af Daimler Chrysler, hedder, “Dodge kaliber ikke er din typiske lille bil. Alle nye 2007 Dodge Caliber omdefinerer den kompakt bil ved at kombinere crossover styling med pladsbesparende emballager, indvendig fleksibilitet, innovative funktioner og høj ydelse. Kaliber tillader ejere rundt om i verden til at være aktive, gøre mere, og skiller sig ud at leve livet fuldt ud, og gøre det til en meget konkurrencedygtig pris.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.