Hvis du kigger lidt rundt på nettet, vil du uden tvivl stødt på folk, der forsøger at sælge dig eBøger om Ebay’s “hemmeligheder” til så meget som $20. Her er et udsnit:

“Sammen med 400.000 andre glade eBay fanatikere jeg nu tjene til føden ved hjælp af internettet og eBay. Jeg kan gå dage uden nogensinde at tale med en enkelt kunde, men jeg har en bred kundebase. Min online forretning kører som en velsmurt maskine med en deltidsindsats!”

Du kan også få sådanne værdifulde tips som:

“Alt hvad du behøver at gøre er skrive en liste af spørgsmål andre folk ville betale for at få svar på, giver denne liste til en ven, har ven kalder du på telefonen og bede dig disse spørgsmål, optage opkald, har optagelsen transskriberede , og redigere omskrivning! Vupti – har du lige oprettet en ‘kødfuld’ ebook hurtig!”

Hvad indeholder disse bøger?

Ikke blive narret af smarte salg kopi og løfter om ‘automatiske salg maskiner’ og unikke salgsstrategier. De fleste af disse “at vinde penge-making strategier” koges ned til det samme. Følge deres råd, og du vil skrive lange, gammeldags salg kopi i et forsøg på at sælge ringe skrevet downloades ebooks til godtroende sjæle, enten direkte via eBay eller ved at forsøge at omdirigere folk gennem din om mig side til dit websted.

Teorien er at skrald ebooks vil sælge sig selv, og du behøver ikke at gøre noget.

Her er et spørgsmål at spørge dig selv: Hvis disse ‘hemmeligheder’ arbejde så godt, så hvorfor ikke ebooks forfatterne udgifter hver time, de har at sætte dem i praksis, i stedet for at forsøge at sælge dig eBøger? Hvis disse hemmeligheder blev så værdifulde, så hvorfor ville de give dem væk til denne pris, eller enhver pris? Ud af velgørenhed? Ja, rigtigt.

Her er virkeligheden: forsøger at sælge eBøger på eBay eller andre steder er meget tilbøjelige til at få dig ingen steder, og hurtigt. Bunden faldt ud af e-bog markedet længe siden – i virkeligheden, det er tvivlsomt om den nogensinde havde en bunden til at begynde med. EBøger er et forsøg på at komme til dig tilmelde dig alle former for tjenester, at tjene penge til ebooks’ forfattere hver gang. Kort sagt, den eneste måde at drage fordel af ‘hemmeligheder af eBay’ ebooks er at sælge dem, ikke købe dem- og vil du virkelig ønsker at blive en con kunstner?

Hvis du vil tage et kig på en af disse ebøger, prøve at søge efter navnet og picking gennem resultater. Chancerne er du vil finde et uddrag eller anmeld – og hvis det ikke er nogen forsøger at sælge dig ebook så det ikke vil være positivt. Det faktum at de fleste eBøger du købe for $20 kommer med ubegrænset følgeretten bør tip du, hvis intet andet.

Det er alle derude gratis.

Du kan næsten alle oplysninger, som en person forsøger at sælge dig i en e-bog gratis ved hjælp af en søgemaskine, hvis du tager dig tid. EBøger er ikke værd det papir, de ikke er trykt på.

Hvis du ønsker en reel måde at tjene flere penge, hold øje med vores næste e-mail: vi vil vise dig, hvordan og hvornår du skal bruge Ebay’s kraftfulde ‘Second Chance tilbyder’ funktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.