Kina har gjort betydelige bidrag inden for medicin og helbredelse. Der er mange løsninger, der opstod i Kina og har vist sig for at være til stor hjælp i healing mennesker over hele verden. Ifølge folk i Kina er der en universel liv kraft eller energi, som kaldes “chi” eller “qi”, der gennemsyrer hele menneskekroppen. “chi” løber via usete energikanaler kaldet meridianer. Så længe strømmen af chi er glat og uhindret, forbliver enkelt sunde og raske. Men det øjeblik der er uregelmæssigheder i omsætning af chi, sundhed på personen, der modtager et tilbageslag. Så for at forblive sunde, konsistens i nuværende af chi bør opretholdes.

For at have en bæredygtig strømmen af chi, udtænkt kinesisk medicinsk filosoffer flere måder. Nogle af de bedste og fremtrædende teknikker er angivet i denne artikel.

· Strømmen af chi kan systematiseres ved at klemme små nåle i den menneskelige krop på bestemte punkter. Denne behandling eller teknik var betegnes som akupunktur. Det grundlæggende princip bag akupunktur er at åbne blokeringer for at have en konstant strøm af energi i hele kroppen. Akupunktur nåle er beregnet til at punktere eller åbne punkter kendt som akupunkturpunkter. Denne behandling påvirker primært nervesystemet hos enkelt. Det hjælper til at udskille nogle afgørende hormoner og andre kemikalier, der fremstilles ikke tilstrækkeligt, men der kræves af kroppen. Mange sygdomme som astma, problemer i vision, lammelse, alopeci osv. finde akupunktur en tilfredsstillende og god løsning. Sygdomme kan ikke fjernes helt, men de styres helt sikkert gennem kinesisk udviklede akupunktur behandling. Den bedste punkt med akupunktur er at det har ingen bivirkninger, der sin harmløse hen til det

· Kinesisk traditionelle plantelægemidler er beregnet til forhøjet blodtryk og andre hjerteproblemer. I tilfælde af hypertension gives en blanding af tjørn, linden blossom, røllike og baldrian. Yarrow her er et diuretikum mens resten act så afslappende agenter. Hypertension med hovedpine er behandlet med en ekstra Betonie, mens stress involverer brugen af Sibirisk ginseng og kalot.

· Gigt og betændelse også finde en god behandling i kinesiske urter. Medicin som shosaikoto, sinomenium acutum og scutellaria baicalensis findes for at være uhyre effektiv i dette område.

· Kinesiske læger har altid fremhævet betydningen af motion. De arbejdede også en særlig metode eller stil for at udøve. Denne metode blev navngivet som ‘qigong’. Qigong anses for at bi-funktion som en fitness at udvikle og forbedre ordningen og også som et springbræt for overlegen kampsport. Et sæt af qigong øvelser har fungeret som perfekte medicin i mange tilfælde.

· De kinesiske urter har noget at tilbyde i tilfælde af forkølelse, influenza, feber og influenza osv. Astragalus tilhører familien ært og er fundet for at stabilisere immunsystemet. Schisandra vin funktioner på flere måder som at forhindre diarre, hoste, stress, hjælpemidler i produktion af væsker i kroppen. Echinacea er beat afværge forkølelse eller influenza. Det er en farvet solhat, der stimulerer produktionen af infektion resistente hvide blodlegemer i kroppen.

Dette er dog ikke alle. Kinesiske urter og andre retsmidler gerne øvelser har en rekordstor betydning i menneskers liv. De har i høj grad bidraget til at opretholde en perfekt helbredstilstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.