Hvert år Amerika har en ferie i November, der har taget på næsten en religiøs ærefrygt, som vi kalder Thanksgiving. Vi giver denne ferie så megen ære at det rækker med os sammen med jul og påske som en vigtig helligdag i hjerter af familien og som en nation. Men denne ferie, så rig tradition, har det oprindelse i de tidligste dage for grundlæggelsen af denne nation.

De tidlige år af opdagelsesrejsende at komme til det amerikanske kontinent var vanskeligt, ja. Disse opdagelsesrejsende, vi nu kalder The pilgrimme, står barske vejr, uforudsigelige forbindelser med indfødte, sygdom og andre udfordringer, som de skåret ud hjem fra ørkenen fandt de her. Fordi deres tidligste homestead var i nordøst, vintrene var barske og deres evne til at bygge huse, der kunne holde dem varme og finde tilstrækkelig føde var en konstant bekymring til mænd og kvinder forsøger at rejser familier i Amerika.

Så hver gang de fik hjælp fra den indfødte befolkning, blev det betragtet som en gave fra Gud og accepteret med den største glæde og fest. En Native American høvding ved navn Squanto så situationen for disse nye naboer og så til det hans stamme hjulpet disse unge familier til at overleve. Udover at levere mad og visdom om, hvordan du opbygger strukturer, der kunne holde dem sikkert om vinteren, lærte Squanto dem at fiske, hvordan man forbereder ål og andre mærkelige havdyr de høstes og sådan gård.

Denne handling af venskab var oprindelsen af vores beundrede ferie af Thanksgiving. Virginia kolonien etableret tradition for at holde en dag af kollektive bønner af thanksgiving, og denne tradition fortsætter i dag. Bortset fra det ikke er bare en dag med taksigelse for venlighed og generøsitet af Squanto for vores forfædre. Vi drage fordel af denne dag af ærbødighed og taksigelse til at være taknemmelig for alle de gode ting, som Gud har velsignet denne nation med.

De fødevarer, vi bruger til at fejre Thanksgiving var dem, som pilgrim rejsende fundet hjemmehørende i dette land og fødevarer, ved hjælp af Native American lærere, de lærte at fange, høst og forberede sig på at brødføde deres familier og trives i deres nye hjem. Tyrkiet var et spil foul, der engang Squanto viste dem hvordan man ondt fugl med pålidelige succes var i rigelig forsyning til pilgrimmene.

De grøntsager vi elsker at have på vores traditionelle menuer også havde deres oprindelse i de tidlige liv af pilgrimme. Kartofler, tranebær, søde kartofler, grønne bønner og resten var grøntsager, som pilgrimme måtte lære at høste, farm og forberede fra indfødte i landet. Så på mange måder, vores moderne ferie, trods dominans af fodbold spil og den kommende juleferie, bevarer atmosfæren af disse tidlige festlighederne.

Og betydningen af holiday, trods kommercialisering, er blevet bibeholdt. Amerikanerne har meget at være taknemmelige for. Overflod af land, sundheden for de mest velstående økonomi på jorden og et samfund, som er gratis og i stand til at fremme frihed i andre kulturer er blot nogle af de ting, vi fejre på denne ferietid. Men for de fleste af os, det er en tid til at samle familie og venner i nærheden og være taknemmelig til Gud for vores sundhed, velsignelserne af arbejdspladser og rettigheden alle amerikanerne lod til at være i stand til at leve i den største nation på jorden hvor mulighed er rigelig at nogen af os kan gør det og gør det godt hvis vi arbejder hårdt på vores valgte område af ekspertise. Og disse ting virkelig fortjener at give tak for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.