Når vi taler med andre om at være overvældet, er en af de første forslag vi høre “Stedfortræderen!” Tja, hvis du er kommet til at indse, at det er noget, som du helt sikkert nødt til at gøre, tage skridt til at gøre det rigtigt. Alt for ofte er opgaver uddelegeret med indbygget forhindringer, der gør det svært eller umuligt for enkelt til at fuldføre den uddelegerede tildelinger. I sidste ende er alle fyldt med frustration.

Her er et par forslag til at overveje før uddelegere din næste opgave eller projekt:

• Vælg den rette person til jobbet

• Sørge for tilstrækkelig uddannelse af enkelt

• Give dem med myndighed og ressourcer til at udføre jobbet

Lad os udforske hvert af disse punkter mere detaljeret:

Vælg den rette person til jobbet-det er afgørende. Det er absolut meningsløst at vælge et problem medarbejder til at håndtere et højt prioriterede projekt. Overveje både enkeltperson personlige egenskaber og faglige kvalifikationer. En behagelig disposition er vigtigere for et job, der kræver en masse af interaktion, end det er for et job, der kræver indtastning af data og dokument anmeldelse. Jobbet ikke er i strid med den enkeltes primære funktion i virksomheden. Her er et eksempel på en korrekt delegeret opgave:

SITUATION: Barb kræver sin bedste processor, San, til at bistå med nye medarbejder orientering og uddannelse. San har imidlertid allerede et større pipeline end nogen på holdet. Derudover sans mand begyndte at tage et college kursus for nylig og har brug for hende til at blive hjemme på tid til at pleje for børn. OPLØSNING: Barb mødtes med San at se, hvordan hun føler om ansvar. San siger hun er begejstret over muligheden for at dele sin viden. Med det i tankerne, Barb anmeldelser sans rørledningen for at finde 10 lån, der er relativt simple og inddeler dem blandt de resterende processorer. Derudover for at sikre, at projektets orientering og uddannelse ikke er i strid med sans personlige liv, sætter Barb hende på dagsordenen tidligt om morgenen på sin mands skoledag så at hun kan lade til tiden.

Give passende uddannelse for enkelt — nogle delegerede projekter ikke pan ud, fordi de var givet tilstrækkelig instruktion eller støtte. Glem alt om gøre crash-kursus uddannelse, lige før du uddelegere en opgave. Det kan få dig gennem øjeblikket men gør ikke meget for at inspirere dit teammedlemmer. Det er vigtigt at Kors-tog dine medarbejdere på så mange ting som muligt fra dag ét. Du vil ikke have tid eller tålmodighed til at gøre det i din nødens stund. Det er langt nemmere at gennemgå eller opdatere på et emne, som du allerede har udsat din teammedlem. Her er et eksempel:

SITUATION: Kevin blev hyret til at behandle lån til kunder, der tjente den subprime niche. Han havde ingen erfaring med andre lån. Når Kevin var trænet, var han forpligtet til at skygge en processor, der håndterede andre nicher, herunder A-papir og regeringen lån. RESULTAT: Når andre processorer var planlagt ud, Kevin var stand til at træde det samme til at hjælpe med deres pipeline. Kevin nød ændring af tempo og øget sine evner med hver ferie udfyldning.

Give dem med myndighed og ressourcer til at udføre jobbet — ikke uddelegere uden at give værktøjerne til at få arbejdet gjort. Intet er værre end at være på hold med en uddelegeret projekt fordi du ikke var givet, hvad du har brug for. Advare alle, der har brug for at vide, at projektet bliver håndteret af “XX” og at de kan føle sig frie til at interagere med den pågældende person, ligesom de ville med dig. Denne meddelelse kan ske via telefon eller e-mail. Derudover give som meget bærende information for projektet som muligt, herunder telefonnumre, fax og udstillinger. Fastsætte de nødvendige tilladelser så langt frem som muligt. Hvis kapital er påkrævet for projektet, så sørg for du kommunikere hvordan og Hvornår midler kan tilgås. Her er et eksempel:

SITUATION: Donna er blevet bedt om at opfylde med sit firma regionale partnere, mens de er i byen. Hun vil give dem et overblik over operationen under den efterfølgende arbejdsdag og give dem en kort rundtur i byen efter arbejde. Donna er bekymret, fordi de er midt i deres travleste tid. Derudover Donna udtrykt bekymring om at have begrænsede finansielle ressourcer og venter på en udgiftskonto refusion. LØSNING: Donnas arbejdsområde var flyttet til en mere støjsvage område i kontoret. Dette ville tillade hende at interagere med gæsterne med færre distraktioner. Der var ikke tid nok til at tilføje Donna til den firmakonto, så en forudbetalt Visa var opnået for hende at bruge til at dække måltider og transport for gæsterne. Besøget gik uden en hitch.

Et par andre vigtige ting at huske når uddelegering er:

• Kommunikere fristen for projektet

• Stille dig til rådighed for opfølgende undersøgelser

• Give ros og anerkendelse for et godt udført arbejde

Disse er blot nogle få eksempler, hvor en opgave blev overdraget den rigtige måde og håndteret med succes. Vær ikke bange for at give slip. Uddelegere en opgave vil frigøre jeres tid til mere indtægtsskabende aktiviteter. Og udfordringen med en uddelegeret tildeling kan være lige, hvad det kræver for at give stjerne på dit team en glød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.